100.000+ artikelen
  Altijd scherpe prijzen
Favorieten
Winkelwagen
Besli_Banner_Videos

Video's - Shorts

Videotheek

Je vind hier een overzicht van al onze video's. Deze video's maken we met alle liefde voor jullie, om via deze manier een beter beeld te geven van ons bedrijf of de producten die wij verkopen. Heb je nog vragen, stuur een mailtje naar verkoop@besli.nl of bel naar 026-3841200.

Schappenplan

5-7-2024

Een schappenplan vind je tegenwoordig in elke winkel, van groothandel tot supermarkt tot bouwmarkt. Het is een methode om producten te verkopen en aantrekkelijk te presenteren voor de klant. Als elektrotechnische groothandel zijn wij gespecialiseerd in schappresentaties voor bouwmarkten, doe-het-zelf zaken en retail. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Droneshots pand Heteren

8-9-2023

Wij zijn blij met ons pand in Heteren, deze korte drone video laat de grootte van het pand zien. Besselink richt zich op de complete installatiebranche en Besli focust zich op de retailmarkt/B2B en wederverkoop. Op deze manier kunnen we onze focus spreiden om de beste service te bieden.

Realisatie nieuwbouw pand Heteren

11-02-2021

Het pand van Besli in Arnhem was te klein aan het worden voor de groei van het bedrijf. Eind 2020 is het nieuwe pand in Heteren opgeleverd. In de video hierboven zie je de realisatie van ons nieuwe pand.