100.000+ artikelen
  Altijd scherpe prijzen
Favorieten
Winkelwagen
Besselink_Banner_Dropshipping

Dropshipping/dropshipment bij Besselink

Als elektrotechnische groothandel willen wij het jou, onze klant, zo makkelijk mogelijk maken. Voor klanten die in de e-commerce branche werkzaam zijn bieden wij dropshipping. Dropshipping is perfect voor ondernemers met een webshop.

Wat is dropshipping?

Bij dropshipping bestelt een klant een product bij jouw webwinkel, vervolgens bestel jij dit product pas bij ons. Wij verzenden het product vervolgens, onder jouw naam, naar de klant. Het voordeel hiervan is dat jij geen fysieke voorraad hoeft te hanteren en dat het verzenden ook door ons geregeld word. Op deze manier bespaar je zo op de kosten van investeringen. 

Wat zijn de voordelen van dropshipping?

  • Je hebt geen fysieke voorraad, je geeft alleen online jouw voorraad weer.
  • Zonder fysieke voorraad heb je geen magazijn of opslagruimte nodig.
  • Je hebt geen inkooprisico, je blijft niet met voorraden zitten die niet verkocht worden.
  • Je kan makkelijk jouw assortiment uitbreiden met de nieuwste producten van Besli en Besselink. Zo kan je ook makkelijk jouw assortiment afstellen op de seizoenen.
  • Je hebt geen personeel nodig voor de handling van jouw producten, niemand hoeft een product te verpakken en te verzenden.
  • De producten van onze elektrotechnische groothandel zijn geschikt voor de Nederlandse markt en van goede kwaliteit. Onze producten voldoen altijd aan een CE-markering of andere Europese producteisen.
  • De producten worden verzonden zonder vermelding van onze elektrotechnische groothandel tenzij het huismerken van ons zijn.
Dropshipping besli en besselink1

Hoe werkt dropshipping?

Stap1

Een klant plaatst een bestelling met een aantal artikelen uit het Besselink assortiment bij jouw bedrijf. 

Besselink_Stap2

Jij plaatst vervolgens een bestelling bij Besselink met de producten die jouw klant heeft besteld. 

Stap 3

Besselink verzamelt de producten van de bestelling en verpakt deze in een blanco doos; er wordt een pakbon toegevoegd met jouw bedrijfsnaam, adres en logo.

Benieuwd naar de pakbon? Klik hier voor een voorbeeld!

Stap 4

Besselink zorgt voor de levering van de producten. Jouw klant weet niet dat de producten door ons zijn geleverd.

Meer weten of een offerte aanvragen?

Heb je een vraag na het lezen van dit artikel? Neem dan contact op met onze verkoop via 026-3841200 of mail naar verkoop@besselink.nl