100.000+ artikelen
  Altijd scherpe prijzen
Winkelwagen
Banner - retourneren copy

Bij onze elektrotechnische groothandel in Arnhem kan je bestelde artikelen.
Je kan de artikelen retourneren via de binnendienst. Vrijwel alle artikelen zijn te retourneren op enkele uitzonderingen na. 

Artikelen die speciaal voor jou zijn besteld en niet tot ons basis assortiment behoren worden niet retourgenomen.
Artikelen die niet op het retourformulier staan en wel zijn bijgesloten in de retourdoos niet in behandeling genomen. Deze producten worden niet terug gestuurd naar de klant.

Je kan geen retournering aanbieden bij onze afhaalservice zonder een volledig ingevuld retourformulier. Onze magazijnmedewerkers vullen dus geen retourformulier in. 

Retourneren via de binnendienst

  1. Bij een retourmelding neem je altijd contact op met één van onze medewerkers
    van de binnendienst. (026-3841200)
  2. Bij "Reden retour" moet een heldere en een "voor één uitleg te begrijpen omschrijving" worden ingevuld. Maak dus duidelijk wat precies de reden van retournering is. Dit versnelt de afhandeling van de retournering!
  3. In overleg met de binnendienstmedewerker wordt bepaald op welke manier
    de retournering terug komt naar onze Retour Afdeling.
  4. Plaats je naam en handtekening op het retourformulier en stop deze in de doos met te retourneren artikelen. Je kan nog een kopie maken voor jouw eigen administratie.
  5. Maak de doos met de te retourneren artikelen vervolgens dicht voor verzending en vermeld op de doos onder onze adresgegevens ook duidelijk: "T.A.V. RETOUR BESSELINK" Zorg ervoor dat de artikelen goed zijn verpakt voor verzending.
  6. Na ontvangst van de retournering op onze retour afdeling wordt, als aan alle bovenstaande procedures zijn voldaan, de retourmelding z.s.m. in behandeling genomen.

Heb je nog vragen?

Is er iets niet duidelijk of heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 026-3841200 of per mail via verkoop@besselink.nl