100.000+ artikelen
  Altijd scherpe prijzen
Favorieten
Winkelwagen
Besselink_Banner_Groepenkast

Groepenkasten en PV-verdelers

Bij onze elektrotechnische groothandel ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een groepenkast. Wil je een groepenkast vervangen, uitbreiden of samenstellen dan kan je bij onze paneelbouw afdeling terecht voor advies. In onze webshop kan je ook direct voorbedrade groepenkasten kopen. De meeste groepenkasten kunnen wij snel en direct uit voorraad leveren!

Groepenkast_standaard
Groepenkast_Maatwerk
Groepenkast_pvverdelers
Groepenkast_Halyester

Standaard groepenkasten

Een standaard groepenkast wordt kant-en-klaar geleverd. De  groepenkast is voorbedraad en kan ge├»nstalleerd worden door een elektricien of installateur. Bij Besselink kan je terecht voor onder andere

  • Abb groepenkasten
  • Eaton groepenkasten
  • Gacia groepenkasten
  • Hager groepenkasten
  • Schneider Electric groepenkasten

De groepenkasten zijn verkrijgbaar als 1 fase groepenkast of 3 fase groepenkast.

Een overzicht van onze standaard groepenkasten vind je hier

Maatwerk groepenkast

Onze paneelbouw afdeling maakt ook PV-verdelers en groepenkasten op maat. Deze groepenkasten kan je zelf samenstellen. Wij denken graag met je mee! Heb je een kleine groepenkast nodig die in de meterkast past, wil je een groepenkast die sterk genoeg is voor een laadpaal of sauna. Onze paneelbouwers maken voor jou een tekening waarin staat wat jij nodig hebt. De groepenkasten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en worden snel geleverd voor een scherpe prijs. De groepenkasten worden opgebouwd volgens NEN-EN6139-3 en NEN1010. Onze gecertificeerde paneelbouwers controleren daarnaast elke groepenkast aan de hand van een checklist, zo weet je dat elke schroef goed is aangedraaid. De groepenkasten worden vervolgens onder spanning getest, zo ben je verzekerd van een veilige groepenkast. 


PV-verdelers

Wie zonnepaneel zegt, zegt PV-verdeler. Met een PV-verdeler sluit je een zonnepaneel op een veilige manier aan. De PV-verdelers van Besli worden voorzien van de beste installatie-automaten, aardlekautomaten en kWh-meters. Ben je op zoek naar een PV-verdeler of zoek je een PV-verdeler op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Geef aan ons door wat er wordt aangesloten en wij regelen de rest!

Een overzicht van onze standaard PV-verdelers vind je hier

Halyester systemen

Wij bouwen Halyester laagspanningverdeelsystemen tot 630 A in huis. Het halyestersysteem is volledig geïsoleerd en kan worden voorzien van veel geleiders en geassembleerde kasten.

Het halyesters laagspanningsverdeelsysteem is geschikt voor zware omstandigheden zowel binnen als buiten. Het voordeel van een halyestersysteem? De hoofdschakelaar zit hier aan de buitenkant, op deze manier hoeft de kast niet geopend te worden. Dit betekend dat er geen stof, vocht of andere materie toegang krijgt tot de geleiders en schakelaars. Dit zorgt voor meer veiligheid voor de gebruiker. 

Meer weten of een offerte aanvragen?

Heb je een vraag na het lezen van dit artikel of wil je een offerte voor groepenkasten of PV-verdelers? Neem dan contact op met onze verkoop via 0263841200 of mail naar info@besselink.nl