100.000+ artikelen
  Altijd scherpe prijzen
Winkelwagen

Onze oplossingen

Banner onze oplossingen

Een elektrotechnische groothandel waar de wens van de klant voorop staat. Vele roepen het en wij doen het ook echt. Bij Besselink stemmen wij onze diensten af op de vraag en wens van de klant. De oplossingen die wij bieden geeft de klant meer bestelgemak, administratiegemak en keuzegemak. In het kort, wij maken het allemaal iets makkelijker voor jou. 

Besselink groepenkast op maat maatwerkgroepenkast

Groepenkast op maat

Maatwerk groepenkasten en halyesterkasten. Wij stellen de groepenkast samen aan de hand van jouw wensen, jij bepaalt het merk en welke componenten je wilt. Onze paneelbouwers bouwen de kast volgens meest recente normen!

Thumb dropshipping 1-3 copy

Dropshipping

Totale ontzorging voor jouw webshop. Jij hoeft je geen zorgen te maken over overtollige voorraad of dat producten stof verzamelen in jouw magazijn. Jij beheert je webshop en wij regelen de verzending!

Thumb pick en go 1-3

Pick & Go

Geen zin om te wachten of de showroom in te wandelen? Bestel jouw artikelen telefonisch of geef in de webshop aan dat je Pick & Go wilt. Binnen 30 minuten ligt jouw bestelling klaar bij ons Pick & Go punt in Arnhem!

Meer weten of een offerte aanvragen?

Heb je een vraag na het lezen van deze pagina of wil je meer informatie over onze services? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via 0263841200 of mail naar info@besselink.nl