100.000+ artikelen
  Altijd scherpe prijzen
Favorieten
Winkelwagen
Banner_WDArmatuur_Besselink

Nieuw in het assortiment

Sinds kort zijn de nieuwe waterdichte armaturen beschikbaar bij Besselink. Het assortiment is hiermee nog uitgebreider, maar de prijs is nog scherper geworden. 

De basic, professionele en de professionele met bewegingsmelder

Banner_Promo
Besli_WDArmatuur

Installatiegemak

De professionele lijn hebben een optimale installatiegemak door middel van de meegeleverde ophangbeugels. De professionele armaturen zijn ook doorvoerbaar, wat tijd bespaard bij het installeren van meerdere armaturen. Zowel de Basic als de Professionele lijn hebben een IP-waarde van 65, waarvoor ze geschikt zijn voor buitengebruik. Tevens zijn er twee armaturen met bewegingsmelder, die jezelf kan instellen op gevoeligheid en bereik. Voor een uitgebreidere uitleg over het ophangen, installeren van de armaturen en bewegingsmelder lees de handleiding van het armatuur. 

Simpel en zo gedaan!

Binnen enkele stappen heb je jouw armaturen zo hangen. Installeer de meegeleverde ophangbeugels, klik vervolgens je armatuur in de beugels. Heb je meerdere armaturen? Doordat de armaturen van binnen bedraad zijn, koppel je zonder moeite en extra kabels meerdere armaturen aan elkaar. Stel eventueel de bewegingsmelder via de uitleg in de handleiding in en als laatste klik je de kap van het armatuur dicht. Zo simpel kan het zijn, met de armaturen van Besselink.

Banner_WDArmatuur_Bottom_small

Bekijk ons assortiment!

Je kan ons compleet assortiment waterdichte led armaturenvinden op onze site, of klik op de volgende linkjes:

Heb je nog vragen?

Heb je vragen na het lezen van dit artikel? Neem dan telefonisch contact op met onze verkoopafdeling via 026-3841200 of mail naar verkoop@besselink.nl 

Nog geen klant? Vraag dan een account aan via de aanmeldpagina.