100.000+ artikelen
  Altijd scherpe prijzen
Favorieten
Winkelwagen
Banner - VSK

Besselink gaat naar de VSK beurs!

In 2024 laten wij ons meer horen en zien in Nederland door middel van digitale marketing, beurzen enzovoort. De eerste beurs dit jaar waar Besselink aanwezig is zal plaatsvinden van 6 t/m 9 februari aanstaande. Dit is de VSK beurs in de jaarbeurs in Utrecht. VSK is de beurs voor de totale installatiebranche! Exposanten delen hun kennis en tonen het nieuwste aanbod van oplossingen, toepassingen, technieken, innovaties en diensten.

Onze collega's Ronald, Ramon en Eric zijn tijdens de beursdagen op de stand aanwezig. Stand nummer E011 in hal 8. De beurs is dagelijks geopend van 09:30 – 17:30 uur en op donderdag tot 20:30 uur.



Klik hier voor een grote versie voor plattegrond van hal 8! De plattegrond van het hele evenement is te vinden via deze link.

VSK small

Heb je nog vragen?

Heb je vragen na het lezen van dit artikel? Neem dan telefonisch contact op met onze verkoopafdeling via 026-3841200 of mail naar verkoop@besselink.nl 

Wil jij de beste offerte ontvangen voor bedrade groepenkasten en/of kabels? Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de scherpste prijzen!

BothAdsSite_Small
Het veld 'E-mailadres' is verplicht.

 (velden met een * zijn verplicht)