100.000+ artikelen
  Altijd scherpe prijzen
Winkelwagen
Banner - Digitale facturatie v2

Voor alle klanten van Besli en Besselink bieden wij digitale facturatie/e-factureren. Dit betekent dat wij elektronisch facturen kunnen versturen en dat de ontvanger deze elektronisch kan verwerken.

Dit is niet hetzelfde als het ontvangen van factuur als PDF-bestand. Bij digitale facturatie wordt de factuur ingelezen door jouw ERP/financieel-systeem. 

PDF via email

Als je een factuur wilt ontvangen als PDF-bestand via email, dan hebben wij alleen jouw email adres nodig.

XML factuur

Wil je een XML factuur ontvangen? Dan hebben wij jouw GLN nodig. Werk je samen met een inkooporganisatie? Dan hebben wij zowel het GLN van jou als het GLN van de inkooporganisatie nodig. 

XML is momenteel compatibel met: INSBOU004, SALES005 en UBL 2.1

Factuur via FTP

Wil je een factuur via FTP ontvangen? Dan hebben wij de inloggegevens van de FTP-server nodig en het bestandstype (bijvoorbeeld XML)

Per post

Je kan ook de facturen per post ontvangen. In dit geval hebben wij de adresgegevens van jou nodig.


Combinatie

Wil je de gegeven opties combineren? Dat is geen probleem. Vermeld welke opties jij wilt en stuur de bijbehorende gegevens naar onze klantenservice. 


Andere opties

Bieden de genoemde opties jou geen mogelijkheid? Neem dan contact op met onze klantenservice om verdere mogelijkheden te bespreken. 

Hoe wil je de facturatie indelen?

  1. Per bestelling
    Je bestelt bijvoorbeeld drie keer per week, je ontvangt hiervoor 3 verschillende facturen.
  2. Verzamelfactuur
    Je bestelt bijvoorbeeld drie keer per week, je ontvangt hiervoor 1 factuur met 3 orders

Heb jij nog vragen?

Heb jij nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk na het lezen van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 026-3841200 of stuur een email naar verkoop@besselink.nl